Aanmelden

De vergoeding voor de geleverde zorg is op basis van geld wat beschikbaar gesteld wordt vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Opvang) of de WLZ (Wet Langdurige Zorg). 

HerZorg heeft een contract met de volgende gemeenten (WMO): Arnhem, Rheden, Overbetuwe, Lingewaard, Renkum, Wageningen, Zevenaar, Westervoort, Duiven, Rozendaal een Rijnwaarden. 
En wij hebben een contract met het regionale zorgkantoor van Menzis (WLZ). 

Wij leveren zowel zorg op basis van een Persoons Gebonden Budget (PGB) als de zogenoemde 'Zorg in Natura' (ZIN),

Het CAK incasseert bij de zorgvrager de wettelijk verplichte eigen bijdrage voor de geleverde zorg. Met de Eigen bijdrage rekenhulp van het CAK kunt u snel en eenvoudig zelf uw eigen bijdrage Wmo of Wlz berekenen. Ga hiervoor naar https://www.hetcak.nl/zelf-regelen/eigen-bijdrage-rekenhulp


Voor aanmelding kunt u bellen naar onze aanmeldfunctionaris Marijn de Groot op nummer 06-51417915 of een email sturen naar marijn@herzorg.nl.
Ook kunt u bellen naar kantoor op nummer 026-4420802, of een email sturen naar info@herzorg.nl, of gebruik maken van het contactfomulier op deze website. 

Na aanmelding zal duidelijk gemaakt worden wat de vervolgprocedure zal zijn. Dit zal namelijk per persoon verschillen. U hoort dan ook wanneer de begeleiding van start kan gaan. 

Op dit moment heeft HerZorg helaas een wachtlijst. U kunt contact opnemen om te horen wat de huidige status van de wachtlijst is.